maandag 3 december 2012

Sinterklaas surprise.....

 Mijn zoon is vorige week erg druk geweest met de Sinterklaas surprise, hij wist eerst niet goed wat hij moest gaan maken. En gisteravond was tie dan eindelijk af! Lang leve internet! Daar is van alles te vinden op dit gebied, ja wat niet natuurlijk.
Hij was na wat wikken en wegen, toch nog wel snel uit de raad en dit is het resultaat! Het grote boek van Sinterklaas! Hier en daar heb ik hem wat geholpen, maar dat is niet veel. Hij is er super trots op! Hij wil hem eigenlijk zelf houden, lachen hè! Kan me het wel voorstellen. 
De letters heb ik uitgesneden met mijn cricut, lekker makkelijk kan niets fout aan gaan.
Woensdag moet tie mee naar school, ben benieuwd.................

Groetjes Hannie

7 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden.
  Jij hebt je kinderen beter afgericht dan ik. Hahaha.... Ik ben hier de gene die de surprises mag/moet maken. Vanmiddag nog helpen met het gedicht. Lukt haar ook al niet. Terwijl ze altijd verhaaltjes aan het schrijven is.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooi boek wat een knappe prestatie om zoiets te maken.
  Groetjes Hetty,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die is leuk geworden zeg!! knap hoor!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit bericht had ik compleet gemist, raar dat hij niet in mijn lijst stond. Het boek is super geslaagd. Zullen ze vandaag helemaal super vinden.
  Liefs, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het grote boek van sinterklaas is erg leuk geworden!! Die van Mike hebben we samen gedaan en Mike heeft vandaag een Wii gekregen. Gemaakt van een schoenendoos, compleet met controller.
  Groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Volgende week vieren wij sinterklaas op school en volgens mij heb ik al een idee wat voor surprise ik ga maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Volgende week vieren wij sinterklaas op school en volgens mij heb ik al een idee wat voor surprise ik ga maken :)

  BeantwoordenVerwijderen