zaterdag 16 juni 2012

Nog niet eerder gemaakt....

Dit is de eerste keer dat ik een met oprechte deelnemingskaart heb gemaakt.
Het is zo'n verdrietig onderwerp en als ik dan een kaart maak dan is het voor de leukigheid en vrolijkheid, daarom vind ik het niet leuk om zo'n kaart te maken. Maar deze kaart hoort ook bij het leven, dus toch maar aan de slag gegaan. Deze kaart heb ik gemaakt voor onze buren, haar vader is overleden. En de buurvrouw maakt zelf ook kaarten, vandaar dat ik hem zelf gemaakt heb.

Even iets anders:
Zijn er meer mensen die problemen hebben met hun blog?
Ik snap er niets van, als ik mij wil inloggen kan dat niet. Want ik heb niets staan boven rechts in de hoek. Als ik naar een andere blog ga, dan staat het er wel boven "aanmelden". En als ik dat aanklik dan kan ik wel inloggen, vreemd toch?!
Dus via een andere blog kan ik zelf inloggen, zijn er meer dames die dat hebben? En komt het weer vanzelf terug?

Graag hoor ik van jullie.

Fijn weekend allemaal!

Groetjes Hannie

7 opmerkingen:

 1. Wat een vreemd probleem!
  Kan je na inloggen via de omweg dan wel naar je dashboard?En na aanmelden ook kiezen voor aangemeld blijven, misschien helpt dat.
  IK heb ook problemen met mijn blog maar dan andere, zoals de volgersgadget die ik niet meer kan zien.Verder heb ik problemen met het plaatsen van foto's, dat scherm laat alleen de eerste geuploaede foto zien.Erg lastig als plaatsen niet in 1 keer lukt, dan moet je gokken waar de foto ongeveer verborgen zit.Ik hoop dat blogger de boel gauw oplost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Hannie.
  Ik heb geen problemen met de blog,gelukkig niet meer.
  Had er voor dat ik weer blogde ook ja zo'n last van.
  Dat is een mooie kaart,kan ook wel hoor voor iemand die overleden is.
  Je ziet het vaker,dat ze zo'n kaart maken.
  Heb er ook al een keer 2 gemaakt.
  Fijn weekend groetjes Hety.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hadden het er aan de telefoon al over dat het zo moeilijk is om dit soort kaarten te maken. Maar het is goed gelukt. Denk dat de buurman en buurvrouw heel blij zijn met jou kaart. Als je iets zelf maakt betekent het ook dat je extra aan ze denkt.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaart Hannie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt de kaart prachtig gemaakt, ik doe het je niet na. Voor deze gelegenheid maak ik echt nooit kaarten, die koop ik lekker. Mooi gedaan hoor!
  En problemen met mijn blog heb ik niet. Sssssssssssst, niet te hard roepen anders heb ik het straks wel weer, want heb het ook eerder gehad.
  Liefs, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart al is het dan voor een droevige gebeurtenis. Vind deze kaarten ook altjd erg moeilijk om te maken. Succes met je blogproblemen.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kaartje en heel herkenbaar wat je schrijft....deze maak je niet zo snel. Maar toch vind ik het wel een mooi gebaar. Je laat toch zien dat je echt even aan ze dacht en er wat voor wilde doen......Ook ik sta op het moment zo van zal ik er een maken of niet.....gelukkig nog niet nodig dus het blijft bij de gedachte.....

  Problemen met het blog....praat me er niet van....die van mij is helemaal raar momenteel. Zit er zelfs over te denken om een hele nieuwe te maken, maar dat vind ik ook weer zonde.....Denk dat ik het toch maar ga doen....dit is ook niks......
  Ik heb een andere google en het is nu blogger ipv blogspot. Geen idee hoe ik alles terugdraai maar het bevalt me iig niks. Kan soms niet op de site, dan weer wel maar kan geen reacties lezen enz......
  Wordt vervolgd dus...hihi...je hoort het dan wel!!!!!

  Groetjes Lianne

  BeantwoordenVerwijderen