woensdag 14 augustus 2013

Lange tijd weg geweest, maar ik ben er weer!

 Dat is even geleden dat ik wat post op mijn blog heb geplaatst! Lange tijd had ik geen zin en inspiratie om kaarten te maken. Sinds vorige week heb ik er al 3 gemaakt, hier zie je er 2 de 3de kan nog niet omdat mijn vriendin mijn blog volgt en zij is binnenkort jarig, dus mag ze de kaart nog niet zien.
Aangezien dat ik geen voorraadje kaarten meer heb, moet ik aardig aan de slag. Ook wil ik binnenkort met de kerstkaarten beginnen, ik heb super leuke 3D plaatjes en borduurpatronen. Dus dat moet helemaal goed komen.

Ik wens jullie een fijne dag verder toe.

Groetjes Hannie

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent.
  Leuke kaarten heb je weer gemaakt. Wat een leuke bloemen/kraaltjes heb je op je eerste kaart gebruikt.
  Ik kom ook nog niet echt goed op gang. De meiden zijn nog 1,5 week vrij en dan hoop ik weer lekker in een ritme te komen.
  Vandaag een hele hoop geld uitgegeven maar dat mail ik je zo wel even. Hoeft niet iedereen te lezen hahahaah....
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk zijn ze geworden zeg ,en we hebben allemaal wel eens geen puf ,komt natuurlijk ook door het mooie weer dan doe je weer andere dingen ,als straks de avonden weer langer worden komt het van zelf weer gr mery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn weer leuk geworden Hannie. Ik heb nu een nieuw haakboekje waar ik mee bezig ben. Allemaal kleine beestjes haken. De eerste twee staan op mijn blog. Het boekje I love vilt van Marianne D. heb ik er ook maar bij besteld. Hij is inderdaad erg leuk. Weer genoeg om te maken als de avonden weer donkerder worden. Gr Rita

  BeantwoordenVerwijderen