maandag 14 mei 2012

Moederdag cadeau!

Oooooh, wat ben ik gisteren heerlijk verwend! Van onze dochter had ik een mooie zeepketting, deze had ze op school gemaakt en met 2 mooie kleurplaten en een fles douchegel van Dove, wat ze van haar zakgeld heeft gekocht! Super super leuk en lief natuurlijk! Van onze zoon kreeg ik ontbijt op bed, helaas maken zij niet meer op school (wat ik best wel jammer vind). Mijn man had zaterdag namens hem zelf en onze zoon een mooie bos hagelwitte rozen mee genomen, ook super mooi en lief!
En ja, ik had dit allemaal niet verwacht............dus zag ik dit borduurpakketje op internet, (vorige week) dus ik dacht deze bestel ik maar. Manlief wist ook niet goed wat hij moest kopen, dus zei hij, ach bestel hem maar.
Ikke blij natuurlijk, van de week kom ik er niet aan toe om een begin te maken, en het weekend moet ik werken, maar daarna heb ik vakantie! Dus kan ik mooi aan de slag!

Groetjes Hannie

3 opmerkingen:

 1. Zo jij bent verwend zeg!! Ben benieuwd hoe je kleed borduurt. Hier geen ontbijt op bed gisteren, want ja Rozemarijn was jarig en dat is veeeel belangrijker dan moederdag.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je weet het hè, hij is helemaal suuuuuuuuuuuuuuuuuuper leuk. Kom het patroon wel eens lenen hahah.
  Liefs en tot horens, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een prachtige loper,ben heel benieuwd als die af is.
  Ik ben zelf weg van blauw.
  Veel borduur plezier er aan.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen