donderdag 28 maart 2013

Van wasbolletje tot............

 Ja waar een wasbolletje wel niet goed voor kan zijn!
In het boekje: Haken in Stijl staan deze vaasjes beschreven. Alleen heb ik een andere kleuren gebruikt.
Blauw is mijn lievelingskleur en in onze huiskamer zie je ook veel blauw weer terug, vandaar dat ik het vaasje blauw heb gemaakt. De roosjes zijn gehaakt met Catania fijn.
Hij staat mooi te pronken bij mij op de kast, alleen denk ik wel dat ik die grote roos ga vervangen voor een kleine. Op de foto lijkt hij groter,omdat ik de foto van dichtbij heb genomen. Het kleine roosje is net wat fijner. Maar goed zo laat ik het wel even staan. De rozen heb ik bij Xenos gekocht, kost echt niks daar!

Ik wens iedereen een mooi en fijn Paasweekend toe!

Groetjes Hannie

dinsdag 26 maart 2013

Lente in huis!

 Het wil maar niet komen het mooie warme weer! Alles wil graag bloeien en groeien, hopelijk volgende week beter en warmer weer, brrrr..........dit is niks hoor! Maar wel weer mooi knutsel/freubel weer!
Vorige week donderdagmiddag heb ik een workshop gedaan bij de hobbykamer bij ons in het dorp.
Daar hebben we deze voorjaarstak gemaakt.
Van vilt hebben we narcissen gemaakt, in het hart van de bloem zitten kraaljes. Zo  lijkt het net of je er meeldraadjes in hebt gedaan.
De lichtkleurige narcis hebben we met oranje stempel inkt omrand, zodat de hart van de bloem meer naar voren komt/spreekt.
Omdat ik donderdag de voorjaarstak niet af kon krijgen, heb ik hem vanmiddag afgemaak, hij hangt mooi in de huiskamer, erg gezellig!

Groetjes Hannie en tot de volgende keer!

vrijdag 15 maart 2013

Bijna weekend!

Hé hé....bijna weekend!! Deze week ook best wel druk gehad en het aankomend weekend wordt ook best druk. We zijn veel onderweg dus knutselen of handwerken zal er wel niet van komen. Afgelopen weekend heb ik deze kaart nog gemaakt voor de Hobbykamer. Het patroon komt uit de HJ krant nr 95, hij is van Chrissie. Het papier is wat donker op de foto, lijkt niet zwart maar het is heel donker blauw/paars. De donkere kleur in de gieter.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe!

Groetjes Hannie

dinsdag 12 maart 2013

Beterschapskaart

Onze zoon zijn muziekleraar is ziek, voor hem heb ik deze mooie kaart gemaakt. Erg toepasselijk de muzieksleutel met het 3D plaatje.

Deze kaart heb even tussen de bedrijven door gemaakt, hij had al lang af kunnen zijn, maar vorige week was het wel zo'n drukke week dat ik er niet aan toe kwam.

We zijn binnenshuis druk aan het schilderen en tussendoor naar de beugeltandarts met onze dochter, werken, wandelen, en dagje Friesland, enz..........
Maar gelukkig zijn het wel leuke dingen, maar dan kom je niet aan andere leuke dingen toe. Er ligt nog haken op tafel, daar ben ik gisteren maar weer eens aan begonnen want dat lag ook al 14 dgn op tafel en er niets aangedaan! Jullie herkenen dit vast wel........

Fijne dag!
Groetjes Hannie

maandag 4 maart 2013

Nog een kaartje

Deze kaart heb ook voor de Hobbykamer gemaakt. Een vrolijk paaskaartje!

Fijne dag toegewenst!

Groetjes Hannie

zaterdag 2 maart 2013

Weer 2 nieuwe kaarten!

 Helaas is de belichting van deze foto niet erg mooi, maar goed je kan wel zien wat het is. Deze babykaart heb ik voor een collega van mijn man gemaakt, zij hebben een zoon gekregen. Dit borduurtje heb ik wel vaker gebruikt, het blijft een super leuk patroon!
Deze kaart heb ik voor de Hobbykamer gemaakt, hij hangt alweer in de winkel te pronken!

Fijn weekend allemaal!

Groetjes Hannie