donderdag 24 januari 2013

Babykaart jongen

Kennissen van ons hebben een zoontje gekregen. Voor hen heb ik deze mooie kaart gemaakt!
Het patroontje van de giraff kwam ik een keer tegen bij iemand op haar blog, ik vond hem zo leuk dat ik dacht, deze moet ik hebben! Dan heb je wat op voorraad, hihihihiii.......

De rest van de week zal ik weinig tot niets freubelen, vandaag moet ik werken, morgen visite en zaterdag ook, want zaterdag ben ik jarig! Ja ja.....ik wordt dan 39 jaar!
Dus druk druk druk.........

Fijn weekend allemaal!
Groetjes Hannie

dinsdag 22 januari 2013

Drie kaartjes.........De afgelopen tijd ben ik weer wat kaarten aan het maken. Mijn inspiratie komt weer terug!

Groetjes Hannie

zondag 20 januari 2013

Zelfgemaakte (muziek)tas.

 Voor mijn zoon heb ik deze muziektas gemaakt, hij vroeg al een tijdje, wanneer ik nou eens wat voor hem ging maken, hij wilde ook graag een mooie zelfgemaakte tas.
Afgelopen dinsdag ben ik aan de slag gegaan en dit is het eindresultaat! Een super mooie muziektas, onze zoon speelt bij een jeugdorkest hier in ons dorp en een dorp verder op. Hij blaast cornet en sinds kort heeft hij een eigen trompet. En daar past natuurlijk een mooie tas bij, waar de muziekstukken in moeten.
Mijn zoon heeft al de vragen gehad, waar hij vandaan kwam of gekocht was. Ja, zei hij dan, die heeft mijn mama zelfgemaakt! Leuk hè! Wat een creatieve moeder heb jij, was het antwoord dan terug.

Ik ben weer terug, maar zal niet elke dag wat posten, ik heb het best druk momenteel, maar ik knutsel wel weer zo nu en dan. Ik zit niet stil, gelukkig.

Groetjes Hannie

zaterdag 5 januari 2013

Even weer een blogpauze.

In december heb ik ook een blogpauze genomen en dat ga ik nu even weer doen.
Momenteel ben ik met andere dingen bezig, creatief zijn ben ik op het moment niet zoveel, ik heb weinig zin en geen inspiratie.
Zo nu en dan kom ik even kijken en reageren op jullie post.

Ik wens jullie een fijn weekend en tot horens!

Groetjes Hannie